Binnen Buiten Buiten Binnen

Even in het kort

Over ons

Welkom

Wie zijn wij

Binnen Buiten Buiten Binnen is ontstaan vanuit een creatieve groene achtergrond. In 1993 ben ik begonnen als bloemsierkunstenaar, waarbij ik mijn creativiteit heb mogen ontwikkelen. Die creativiteit en gedachten spelen nog steeds een rol in de verschillende plannen en projecten die ik heb mogen realiseren.
Onze slogan, en daarvan afgeleid onze bedrijfsnaam, is dus ook letterlijk: haal binnen naar buiten en buiten naar binnen.

Haal binnen naar buiten en buiten naar binnen

Vanaf 1998 heb ik de overstap gemaakt naar de Groene sector, waar ik mijzelf de verschillende SKILLS van het aanleggen en onderhouden van tuinen eigen heb gemaakt. In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs als docent hovenier. Jonge mannen en vrouwen enthousiast maken voor dit mooie en creatieve vak. En nu sinds 1 januari 2020 weer terug naar mijn roots: creatief en vol met passie mijn vak weer uitvoeren. Rekening houdend met de verschillende vraagstukken van deze tijd. Hoe gaan we met water en droogte om? Hoe zorgen we voor de verschillende zoogdieren en insecten van Nederland. Het handboek Levende tuin is voor mij een belangrijke leidraad. Ook houd ik mij nog steeds bezig met het enthousiasmeren van jongeren en zij-instromers binnen het cursusonderwijs. Het hoveniersvak combineren met trainingen en opleiden, dat is mijn passie. Een veelzijdige hovenier met passie voor het vak, eigentijds, creatief en met een visie.

Bent u op zoek naar een andere denkwijze voor binnen of buiten? Vul dan het contactformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een reactie. Onze visie is om binnen naar buiten te halen en buiten naar binnen. Dit kan in de breedste zin van het woord. Geniet van uw tuin: de verlenging van uw woonruimte. Geniet van uw woonruimte: de verlenging van uw tuin. Zowel binnen als buiten “Groen moet je voelen”